DOMUM Interior and Furniture presenteert Belgisch maatwerk op Batibouw

Van 14 tot 19 maart vindt in Brussels Expo de grootste bouw- en renovatiebeurs van het land plaats. Alles draait rond bouwen met de blik op morgen en respect voor de planeet. Die insteek sluit aan bij de missie van DOMUM Interior and Furniture dat voor het eerst deelneemt aan de beurs.

DOMUM Interior and Furniture is het maatwerk- en interieurontwerpbureau van Sebastian Landuyt. Het kleinschalige atelier maakt producten van ambachtelijke kwaliteit. In eerlijke materialen en voor betaalbare prijzen. Naast de eigen collectie hoogwaardig meubilair ontfermt het atelier zich ook over interieurinrichting. Zowel voor woningen als voor horecapanden, winkelruimtes en kantoren.

Lokale, verantwoorde productie

DOMUM Interior and Furniture is de belichaming van de korteketenfilosofie: Belgisch ontwerp, lokaal atelier en duurzame materialen. De productie gebeurt 100 procent op maat, grotendeels in Ninove. Tegen de stroom van massaproductie en internationale transporten in, en zonder overproductie. Ook de selecte collectie tafels, wand- en zitmeubelen wordt op bestelling gefabriceerd. In materialen als massief hout uit verantwoord beheerde bossen, staal en marmer.

Maatwerk voor het leven

Op Batibouw is DOMUM Interior and Furniture te vinden op de hoekstand DD15-DD16 in Paleis 9 (Cocoon, dé plek om interieurinspiratie op te doen).

“We kijken enorm uit naar onze eerste deelname”, vertelt Sebastian. “We willen bezoekers tonen dat duurzaam maatwerk de beste investering is, zonder een grote hap uit je budget. Je krijgt unieke stukken die een leven lang meegaan en je interieur een flinke meerwaarde geven.”

Inspiratie, advies en wedstrijd

Op de stand krijgen bezoekers een voorproefje van de collectie en kunnen ze advies vragen over interieurprojecten – van inbouwkasten tot keukens en homeoffices. Ze maken ook kans om een handgemaakt tapassetje te winnen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de opendeurdagen in de Ninoofse toonzaal, van vrijdag 31 maart tot zondag 2 april.

Opendeurdagen DOMUM interior and furniture – voorjaar 2023

Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in onze vernieuwde showroom en atelier tijdens onze opendeurdagen. We tonen graag ook onze nieuwste collectie en nieuwe realisaties.
U ontdekt er de mogelijkheden voor maatwerkprojecten én onze eigen meubelcollectie. Welkom!

Praktische informatie

BATIBOUW 2023

DOMUM interior and furniture op Batibouw-Cocoon beurs – Stand DD15-DD16 in Paleis 9

Batibouw : van dinsdag 14 maart tot en met zondag 19 maart van 10u tot 19u

Nocturnes : donderdag 16 maart, vrijdag 17 maart tot 21u

Voor onze fans geven we 100 duotickets weg.
Waag je kans hier: https://www.domuminterior.com/Batibouw_tickets

OPENDEURDAGEN VOORJAAR 2023

DOMUM interior and furniture – showroom/atelier
Brakelsesteenweg 552
9400 Ninove

Vrijdag 31 maart t.e.m. zondag 2 april 2023
Van 11u t.e.m. 19u

PERS

Het Nieuwsblad, donderdag 15 september 2022

Download

0