DOMUM Interior and Furniture is het maatwerk- en interieurontwerpbureau van Sebastian Landuyt. Het kleinschalige atelier maakt producten van ambachtelijke kwaliteit. In eerlijke materialen en voor betaalbare prijzen. Naast de eigen collectie hoogwaardig meubilair ontfermt het atelier zich ook over interieurinrichting. Zowel voor woningen als voor horecapanden, winkelruimtes en kantoren.

Lokale, verantwoorde productie

DOMUM Interior and Furniture is de belichaming van de korteketenfilosofie: Belgisch ontwerp, lokaal atelier en duurzame materialen. De productie gebeurt 100 procent op maat, grotendeels in Ninove. Tegen de stroom van massaproductie en internationale transporten in, en zonder overproductie. Ook de selecte collectie tafels, wand- en zitmeubelen wordt op bestelling gefabriceerd. In materialen als massief hout uit verantwoord beheerde bossen, staal en marmer.

Viving, Lille – 15 t.e.m. 17 maart 2024

Domum Interior and Furniture presenteert Belgisch maatwerk en haar eigen 100 procent handgemaakte meubelcollectie op VIVING.
Van 15 tot 17 maart vindt in le ‘Grand Palais’ te Rijsel (Lille) de grootste binnen- en buiten interieur beurs van de regio plaats.
Alles draait rond bouwen en inrichten van jouw woning met de blik op morgen en respect voor de planeet.
Die insteek sluit aan bij de missie van Domum Interior and Furniture dat voor het eerst deelneemt aan dit salon.

PERS

MAGAZINE ACTIEF WONEN

Maandag 11 december 2023

Download

HET NIEUWSBLAD

Het Nieuwsblad, donderdag 15 september 2022

Download

0