DOMUM Interior and Furniture is het maatwerk- en interieurontwerpbureau van Sebastian Landuyt. Het kleinschalige atelier maakt producten van ambachtelijke kwaliteit. In eerlijke materialen en voor betaalbare prijzen. Naast de eigen collectie hoogwaardig meubilair ontfermt het atelier zich ook over interieurinrichting. Zowel voor woningen als voor horecapanden, winkelruimtes en kantoren.

Lokale, verantwoorde productie

DOMUM Interior and Furniture is de belichaming van de korteketenfilosofie: Belgisch ontwerp, lokaal atelier en duurzame materialen. De productie gebeurt 100 procent op maat, grotendeels in Ninove. Tegen de stroom van massaproductie en internationale transporten in, en zonder overproductie. Ook de selecte collectie tafels, wand- en zitmeubelen wordt op bestelling gefabriceerd. In materialen als massief hout uit verantwoord beheerde bossen, staal en marmer.

Opendeurdagen DOMUM interior and furniture – herfst 2023

Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding in onze showroom en atelier tijdens onze opendeurdagen. We tonen graag ook onze nieuwste collectie en nieuwe realisaties.
U ontdekt er de mogelijkheden voor maatwerkprojecten én onze eigen meubelcollectie. Welkom!

OPENDEURDAGEN HERFST 2023

DOMUM interior and furniture – showroom/atelier
Brakelsesteenweg 552
9400 Ninove

Vrijdag 13 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023
Van 11u t.e.m. 19u

PERS

Het Nieuwsblad, donderdag 15 september 2022

Download

0