Binnenhuisinrichting voor uw woning of kantoor

DOMUM Interior and Furniture is het meubel- en interieurontwerpbureau van Sebastian Landuydt. Samen met een team van schrijnwerkers, meubelmakers en andere ambachtslieden ontfermt hij zich over uw volledige binnenhuisinrichting. Met liefde voor en kennis van het vak. Met aandacht voor gebruiksgemak en esthetiek.

Bent u op zoek naar een handgemaakt meubel dat getuigt van vakmanschap? Interieurbouw of een inrichtingsproject – privé of zakelijk – dat het alledaagse overstijgt?

Wij geven vorm aan uw dromen. Van één uniek meubel tot totale binnenhuisinrichting.

Aanpak en service

Bij interieurbouw is vakmanschap essentieel, net zoals een persoonlijke aanpak en dienstverlening.

Advies nodig? Sebastian gidst u door het aanbod en de mogelijkheden. Zo kunnen we vertrekken van een bestaand ontwerp, bijvoorbeeld getekend door uw binnenhuisarchitect. Maar ook vanaf een blanco blad, op basis van uw wensen, favoriete stijl en beschikbare ruimte.

Na een grondig gesprek over de opties, maken we een realistische schets en een offerte met heldere afspraken over budget, planning, uitvoering, noem maar op.

Ook voor de plaatsing van uw meubels en de realisatie van uw binnenhuisinrichting gaan we zorgvuldig tewerk.

Bezoek onze ruime toonzaal

Ook als professionele klant kunt u bij ons terecht voor de samenwerking en uitvoering van de projecten voor uw klanten.

Kom gerust uw licht opsteken in onze showroom. U vindt er een selectie van onze eigen meubels, en ook stalen van materialen en stoffen.

Mooi meegenomen: onze showroom in Ninove is centraal gelegen tussen Brussel en Gent. Goed bereikbaar, met een ruime en gratis parking.

Onze showroom is open op vrijdag en zaterdag of op afspraak op andere dagen. Bekijk hier onze openingsuren.

Maatwerk,
gemaakt voor het leven

0