DOMUM interior and furniture – ontwerpen met klasse, cachet en karakter

De dooraderde charme van marmer, de warme uitstraling van walnotenhout, de slanke stoerheid van een metalen onderstel… In de ontwerpen van DOMUM interior and furniture dragen de hoogwaardige materialen bij tot de expressie van het object. Terwijl de vormgeving een dialoog aangaat met de ruimte. En dat alles met een functionele insteek en een kwaliteitsvolle afwerking.

Bent u op zoek naar een handgemaakt meubel dat getuigt van vakmanschap? Een inrichtingsproject dat het alledaagse overstijgt?

Kom uw licht opsteken bij DOMUM interior and furniture, het meubel- en interieurontwerpbureau van Sebastian Landuyt. Bekijk ook de eigen collectie met bijzondere stukken in beperkte oplage.

Stiel boven standaard

Om een voortreffelijke uitvoering te garanderen, werken wij enkel met eersteklas schrijnwerkers. Mensen die hun vak perfect beheersen en met liefde beoefenen. Ze buigen zich van begin tot eind over één specifiek stuk, maar werken regelmatig aan andere producttypes. Zo halen zij waardering uit hun werk, terwijl ze er voor u een stukje van hun hart en ziel in leggen.

Dat ziet u.

Voelt u.

Beleeft u.

Eerlijke, expressieve materialen

Onze voorkeur gaat naar duurzame, natuurlijke materialen zoals massief hout – van eik en walnoot tot es. Nu eens uitgepuurd en herleid tot de essentie. Dan weer gedetailleerd – met reliëf, lijnen, patchwork – voor een vleugje grandeur.

Maatwerk,
gemaakt voor het leven

DOMUM interior and furniture zwemt tegen de stroom van massaproductie in – anders en beter in plaats van ‘meer van hetzelfde’. Ambachtelijk werk dat geduld, vakkennis en creativiteit vereist. In sprekende materialen, met een minutieuze afwerking en vernuftige details.

Onze missie: verantwoorde meubels, zuiver van vorm, die een leven lang meegaan – het summum van duurzame esthetiek.

0