Onze passie voor projecten en maatwerk

U bent welkom als particulier of (interieur)architect. Zowel voor enkele stukken als voor een (totaal)project, met inbegrip van lichtstudies en kleuradvies. Waar nodig slaan we de handen in elkaar met derden, bijvoorbeeld voor elektriciteit, sanitair en schilderwerken.

Ontwerp en  montage gebeuren in eigen atelier in België; de fabricatie vindt plaats in Europa.

Lokale productie garandeert een korte keten en ongeëvenaarde kwaliteit.

DANSAERT | Brussel

Dit appartement bevindt zich in de populaire Dansaert-buurt in hartje Brussel. Qua interieur sluit het naadloos aan bij de avant-gardistische sfeer van de wijk.

Bekijk hier het project

LAVAPIES | Madrid

Nadat deze duplex volledig gestript was, dook er een fijne verrassing op: historische bakstenen muren en granieten pilaren. Veel te waardevol om weg te stoppen, dus integreerde Domum Interior ze opvallend in het nieuwe interieur.

Bekijk hier het project

LA LATINA | Madrid

In dit historische gebouw in Madrid was de gelijkvloerse ruimte stiefmoederlijk behandeld. Domum Interior kreeg de opdracht om er een appartement in te richten. De originele elementen vormden zowel een uitdaging als een opportuniteit.

Bekijk hier het project

FOGATA | Corsica

Deze stijlvolle villa in Corsica biedt spectaculaire uitzichten op de kustlijn. De eigentijdse en lichtrijke woning is een parel van een vakantiehuis, luxueus ingericht met hoogwaardige materialen, design en maatwerkmeubilair.

Bekijk hier het project

KASTELIJN | Brussel

Het Italiaanse restaurant met het vele maatwerk in eikenhout resulteert in een warme, gastvrije sfeer. Marmeren en glazen elementen zorgen dan weer voor een klassevolle toets.

Bekijk hier het project

BONNEVOIE | Luxemburg

Deze woning in Luxemburg kreeg een maatwerkinterieur toegemeten waarin walnotenhout de hoofdrol speelt. De uitdaging was om strakke elementen te verzoenen met rondingen, in een klassevol geheel met een uitgesproken persoonlijkheid.

Bekijk hier het project

0