BONNEVOIE | Luxemburg

Warm walnotenhout

Er werden verschillende soorten walnoothout gecombineerd: Amerikaanse in de leefruimtes en Europese in de keuken. De natuurlijke materialen geven het moderne interieur een warme touch en hoogwaardige uitstraling.

In de inkom prijkt een prachtige maatkast met ingewerkte zitbank. De ronding in de hoek doet het geheel zachter, haast sensueel ogen. De kast is grotendeels gelakt, met uitzondering van de nis – een markant contrast.

De aanpalende keuken werd uitgevoerd in Europese walnoot met een opvallend geaderde marmeren wand. In het centrale eiland met hyperstrakke vormgeving zit een zee aan bergruimte. Verder is deze keuken voorzien van alle comfort en snufjes. De mix van hout, marmer, beton en superslanke werkbladen resulteert in een op-en-top hedendaags gevoel.

Harmonieuze contrasten

In de hal werd een strakke kast in walnoot geplaatst – een huzarenstukje om het houtpatroon te laten doorlopen van kamerdeur tot plafond. De volledige hoogte van maar liefst 3,3 meter werd hiervoor aangekleed met fineer. Voor extra gebruiksgemak zijn de kasten voorzien van geïntegreerde ledverlichting die vanzelf aangaat zodra de deuren worden geopend. De ingang naar de tweede slaapkamer is mooi ingewerkt naast de hoge kasten.

De badkamer is spaarzaam maar hoogwaardig ingericht met een meubel in walnoot, zwarte binnenkant en wit blad – in perfecte harmonie met de wastafels en het vrijstaande bad in een matte, witte uitvoering. In de naastgelegen slaapkamer staat een op maat gemaakte dressing: gelakte deuren met details – zoals deurgrepen – in walnotenhout. Een ‘tunnel’ leidt naar de hal.

0