Appartement met allure

Dit appartement bevindt zich in de populaire Dansaert-buurt in hartje Brussel.

Qua interieur sluit het naadloos aan bij de avant-gardistische sfeer van de wijk. Domum Interior richtte de volledige leefruimte in met elementen op maat. Eik en zwart (metaal) zijn de protagonisten in dit interieurverhaal. De oppervlakte werd maximaal benut, en ook de hoge plafonds – een troef in deze woonst – komen uitstekend tot hun recht.

Het vele hout oogt licht en tegelijk warm in combinatie met de heldere basis en de zwarte details. De metalen elementen geven het geheel een stoere, industriële touch. Door te spelen met open en gesloten elementen, doet de ruimte speels en dynamisch aan. Het hoge tv-meubel is een eyecatcher die uitblinkt op functioneel en esthetisch vlak.

 

Geknipt om boeken, foto’s en een vleugje groen te etaleren. Het andere hoge meubel met drie commodes biedt opnieuw praktische opbergruimte, net zoals legplanken voor kunstobjecten of trouvailles. De grote en kleine tafels zijn ook uitgevoerd in eik en zwart metaal – een herhaling van materialen die bijdraagt tot de harmonie. De zwarte 3D-muur creëert een dramatisch effect.

Een stoere, kunstzinnige blikvanger die knap contrasteert met de witte basis.

Alle meubels werden op maat vervaardigd met perfecte proporties en een minutieuze afwerking.

0