DANSAERT | Brussel

Appartement met allure

Dit appartement bevindt zich in de populaire Dansaert-buurt in hartje Brussel.

Avant-gardisch

Qua interieur sluit het naadloos aan bij de avant-gardistische sfeer van de wijk. Domum Interior richtte de volledige leefruimte in met elementen op maat. Europese walnoot en de witte lak zijn de protagonisten in dit interieurverhaal. De oppervlakte werd maximaal benut, en ook de hoge plafonds – een troef in deze woonst – komen uitstekend tot hun recht.

De volledig nieuwe keuken werd uitgevoerd in Europese walnoot met een opvallend geaderde marmeren wand en werkblad. In het wandmeubel met afgelijnde vormgeving zit een zee aan bergruimte. Door te spelen met open en gesloten elementen, voelt dit meubel speels en dynamisch aan. Let op de doorlopende houtnerven van de kasten, een oog voor detail en een minutieuze afwerking door Domum Interior.

Een mooie mix

De mix van hout en marmer in de keuken en de ronde afgelijnde afwerking van het wandmeubel resulteren in een op-en-top hedendaags gevoel.
De eettafel, met zijn licht eiken onderstel en mat zwartgelakte blad, creëert een prachtig en elegant contrast.

Functioneel en esthetisch

Het lage op maat gemaakte wandmeubel in dezelfde houtsoort geeft de ruimte een gevoel van openheid en harmonie.

Een eyecatcher die uitblinkt op functioneel en esthetisch vlak waarvan het witte blad knap samengaat met het wandrek.
In het witte wandrek komen functie, vorm en esthetiek mooi samen. Geknipt om boeken, foto’s en een vleugje groen te etaleren.

De vormgeving van de salontafel balanceert tussen kracht en originaliteit. Een karaktervol en tijdloos ontwerp dat vakmanschap voor zich laat spreken.

0