Oude ziel in nieuw kleedje

Nadat deze duplex volledig gestript was, dook er een fijne verrassing op: historische bakstenen muren en granieten pilaren. Veel te waardevol om weg te stoppen, dus integreerde Domum Interior ze opvallend in het nieuwe interieur.

Eiken parketvloeren in visgraatmotief straalt klasse en elegantie uit. Deze tijdloze vloer past evengoed bij de authentieke als de nieuwe elementen. De zwarte maatwerkkeuken zuigt de aandacht naar zich toe, zonder te overheersen. Markant en robuust, maar niet té dominant.
Om de hoge plafonds te benadrukken, werden fraaie wandelementen opgehangen in een zwevende, ritmische samenstelling. Bij het ontwerp van de meubels werd veel rekening gehouden met de langwerpige indeling van de flat.

Zowel het tv-meubel als het veelzijdige keukeneiland halen het onderste uit de kan van de smalle lay-out. Zelfs in de slaapkamers en de badkamer prijkt de vakkunst van Domum Interior. Vernuftig en onderscheidend design waaraan standaardmeubels niet kunnen tippen. Ondanks de beperkte oppervlakte voelt het appartement licht en groot(s) aan, dankzij ijzersterk millimeterwerk.

0