MARITIME | Brussel

De seventies herleven

Dit appartement bevindt zich in de nieuwe hippe buurt van Thurn & Taxis.

Om het stijlvolle van de hoge plafonds te benadrukken en een warme sfeer te creëren, heeft Domum Interior de volledige leefruimte met op maat gemaakte elementen ingericht. De keuze voor een retro look, die naadloos aansluit bij de prachtige vormgeving van het raam, vermengt zich moeiteloos met een hedendaagse moderne stijl.

Speels en ritmisch

Zodra je de ruimte betreedt, springt het wandmeubel in Europese walnoot direct in het oog.Het ontwerp van de open legplanken in combinatie met de lage commodes creëert een prachtige visuele impact.Het walnoothout voegt warmte en diepte toe aan de ruimte, terwijl het open design een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid creëert.

De commodes bieden praktische opbergruimte,net zoals de legplanken voor boeken en trouvailles of de stoere, kunstzinnige Callisto muziek boxen ontworpen door Domum Interior. Een lust voor het oog en een bron van genot voor het oor.

Warm en functioneel

De ruime, nieuwe keuken, uitgevoerd in Europese walnoot, weet moeiteloos de aandacht te trekken zonder dominant aanwezig te zijn. Het creëert een markante en warme sfeer, vooral in combinatie met een opvallende, geaderde donkergroene marmaren wand en werkblad.
Bovendien wordt de warme uitstraling nog verder versterkt door de toevoeging van de doordachte ledverlichting, wat een extra dimensie aan de keukenbeleving geeft.

Harmonie met oog voor detail

De combinatie van hout en marmer in de keuken, samen met de ronde afgelijnde afwerking van het bijhorend wandmeubel, geeft een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Fraai detail: de houtnerven die naadloos doorlopen in de fronten van de kasten. Dit sublieme vakmanschap benadrukt de ambachtelijke uitstraling en draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de keuken.

Het afgelijnde barmeubel en de ronde tafel nodigen uit tot een gezellig samenzijn en creëren een gevoel van comfort en gastvrijheid. Kortom, deze ontwerpen van Domum Interior zijn zorgvuldig vervaardigd om een gevoel van harmonie en lichte dosis sensualiteit te brengen in de ruimte.

0